Régóta nem igaz

5-10 éve még abból állt egy weblap, hogy a tulaj megbízott egy webmestert (odaadta neki a cégtörténetet, címet, stb), aki tetemes összegért elkészítette a weblapot, és minden járulékos adminisztárciót.
A másik lehetőség az volt, hogy a "Szomszéd Pistike" megcsinálja.
Nos, igaz hogy mindkét módszerrel lehet weblapot csinálni, de az is igaz, hogy ezek így ebben a formában csak viszik a pénzt, ugyanis egyik "megbízottat" sem fogja érdekelni, hogy Neked lesz-e hasznod ebből...

Egyedül NEKED fontos, hogy a céged felfuttasd a neten is! Hát csináld Te magad :)

Mit tud majd a weblapom? Képes vagyok rá én is?


Többen megkerestek minket, hogy nem mernek belekezdeni, mert biztosan nem fogják tudni megcsinálni. Pár kedves szó és némi bíztatás után 1 nap alatt megcsinálták a rendszerünkkel a saját weblapjukat :)

Minden fontos funkciót gyorsan beállíthatsz a weblapodra (És ami nagyon fontos: rettenetesen könnyű beállítani az általunk készített weblap elemeket, ugyanis mindent egy okos program elvégez helyetted.

például: hírlevél, fórum, webáruház, űrlapok, fájlok, képek, facebook modul, weblap sablonok, galéria...

Eszméletlen könnyen értelmezhető a felülete
(Egyátalán nem kell beleásni magad a rettentően bonyolult programozói szemléletű logikába. Ezt a weblapkészítőt 5 év tapasztalata után úgy fejlesztettük ki, hogy elsőre megérts minden funkciót.)

KÉRDÉSED VAN?
Hívd segítőkész kollegánkat: 06-20/215-52-05